Cecily Rees
Communicatieadviseur

Bij Volle Maan voel ik me thuis. Er zijn voor onze klanten en de mensen die deelnemen aan onze projecten, dat is waar ik mij voor inzet. En staan voor Volle Maan, of dit nu onze filmproducties, internationale projecten, grote of kleine evenementen zijn. Ik adviseer, los problemen op en regel zaken tot in de puntjes, en geef daarmee elk project een stukje van mezelf.  

Verbinding is belangrijk in onze projecten. Ik heb in mijn leven een aantal dierbare mensen verloren aan kanker. Ondanks dat het allemaal heel moeilijk en verdrietig was, herinner ik me veel prachtige momenten, waarop we zó dicht bij elkaar waren. Momenten die zonder die ziekte nooit zo betekenisvol zouden zijn geweest. Dat heeft gemaakt dat ik kan relativeren en genieten van heel kleine dingen. Ik weet hoe belangrijk steun en een luisterend oor kunnen zijn. Aandacht en zorgen voor elkaar zitten soms in kleine dingen. Dat geldt trouwens niet alleen voor een gesprek met een naaste of een patiënt, maar ook als ik een arts spreek over iets inhoudelijks. Oog hebben voor de mens achter het verhaal, dat vind ik belangrijk.”

Cecily Rees is afgestudeerd in Engelse taal en Cultuurwetenschappen (specialisatie letterkunde) en behaalde haar Master Educatie in Taal en Cultuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na haar afstuderen werkte zij bij verschillende instanties die een link hebben met welzijnswerk, onder meer Jellinek Laboratorium, Landelijk Bureau VluchtelingenWerk en KWF Kankerbestrijding. Ook werkte zij als projectmedewerker Human Resources bij ABN AMRO. Cecily werkt sinds 2008 bij Volle Maan.

cecily@volle-maan.nl

Home